New single - Penis in a bottle

Vi kickar igång det nya livet utan B-uppsats med årets sommarplåga - Penis in a bottle!


För maximal njutning:
1. Sätt på låten
2. Skåda bilden
3. Allsång

1.



2.

 


3.
Oh...
I feel like I've been locked up tight
For a century of lonely nights
Waiting for someone
To release me 


You're licking your lips and blowing kisses my way
But that dont mean I'm gonna cum your way
Baby, baby, baby
(baby, baby, baby)

Oh whoa...
My body's saying let's go
Oh whoa...
But my bottle is saying no (no)

Chorus:
If you wanna be with me, baby
There's a price you pay
I'm a penis in a bottle
You gotta rub me the right way
If you wanna be with me
I can make your wish come true
You gotta make a big impression
Then, feel the plastic in you

I'm a penis in a bottle, baby
Gotta rub me the right way, honey
I'm a penis in a bottle, baby
Come, come, come and jerk me out

The music's playing and the lights' down low
One more chance and then we're good to go
Waiting for someone
Who liberates me

Hormones racing at the speed of light
But that don't mean I'm gonna cum tonight
Baby, baby, baby
(baby, baby, baby)

Oh whoa...
My body's saying let's go
Oh whoa...
But my bottle is saying no (no)

If you wanna be with me
Baby, there's a price you pay
I'm a penis in a bottle
You gotta rub me the right way
If you wanna be with me
I can make your wish come true
Come and set me free, baby
And I'll be with you

I'm a penis in a bottle, baby
Gotta rub me the right way, honey
I'm a penis in a bottle, baby
Come, come, come and jerk me out

Oh whoa...
My body's sayin let's go
Oh whoa...
But my bottle is saying no (no)

Chorus

If you wanna be with me, baby
There's a price you pay
I'm a penis in a bottle
You gotta rub me the right way
If you wanna be with me
I can make your wish come true
Come and set me free, baby
And I'll be with you

I'm a penis in a bottle, baby
Come, come, come and jerk me out


Snart så...

Fredag!

Dagen har spenderats i dödens grotta, där några mycket annorlunda, tokiga och oroande konversationer har ägt rum. Det är nu mycket tydligt att storfåglarna inte är att lita på, och man måste akta sin tunga i deras närhet. I dubbel bemärkelse that is.

Vi kolibrir sitter på en hel del smaskiga bilder, filmer och bekännelser som snart kommmer att spridas för vinden. Stay tuned för more action!

Smalllbird - din sprit i groggen

Small Bird goes nattugglor.

15 liter vin blev till allas vår stora förtret 15 liter kaffe. Men nu kastar Small Bird in handduken för den här natten och laddar inför race klockan 10 imorgon i skolan. Vilka är med oss?

Are we human or are we dancers? (Jäkligt oklara nattliga spekulationer)

Vi på Small Bird är helt klart Dancers. Utom Bellan förstås. Hon dansar aldrig. Om hon inte är jävligt packad. Jag vill också va packad! Hm. Typ tre tequila shots och två glas vin för mycket dräggfull. Hade suttit fint. Kanske skulle bli lättare att hitta en teori på den här helvetes-jävla-bajs-fitt-uppsatsen som skulle vilja stoppa upp i Malours vonn Siweers röv just nu då. Puh. Så! Ut med aggresioner. Åter till skrivandet. Ska bara ta ett glas vin och femton liter kaffe först. Eller tvärtom? Återkommer angående.


Smått och gott och fruktansvärt sant


Det ryktas...

Att de röda inte är att räkna med
Att en viss man med utseende som en seriefigur har en förkärlek för handdockor. Extra nöjd blir han när andra tar på hans rosa lilla vän...
Att mannen med de icke så gyllene lockarna behöver använda Rogaine Forte. Det ligger nämligen små svintobollar på stadens gator, golv och tak.
Att Stina är mer man än Emil. Förutom att äta pizza bättre tål hon också mer alkohol än den fagra sandvikenprinsen som igår förtvivlat försökte lugna ner sin karatefylla genom att klappa sitt hår.
Att Daniel J vill ha röv. Och det med detsamma!
Att 7uan har tre korvar att stoltsera med.
Att flickorna i kv08 tänder på hälsoit-tvillingarna. Helst den blonde.
Att BigRob numera går under smeknamet D'Artagnan.
Att det sprutades bröstmjölk på Stinas köksbord.
Att Belsebub vill catfighta när en okänd tös trängde sig före till toan.
Att en Hedö orgasm är något utöver det vanliga.

xoxo
Smallbird - din nässpray i snorhålet







Är du sur eller glad eller av idag?

Ja vi på Small Bird är såklart glada trots att gårdagen gör sig påminnd i form av värkande huvud hos vissa av våra småfåglar. Men inte deppar vi för det! Självfallet laddar vi redan om och tar nya tag inför kvällens grillning i Munkis med SPJ och MKV. Kvällen till ära kommer hela Small Bird ses shaka aset på MKV:s ledstjärna, KÅREN. Allt värt att nämnas från kvällen dyker såklart upp på bloggen imorgon, no worries!

Vi kan även meddela att det i dagarna kommer en nyhet här på bloggen: Small Bird goes paparazzi. Inför första publiceringen sitter vi inne på hotstuff-material där Tobbe "Levvan" Redbull spottar GÖTTELAMM. Sug på den ni!

Simma lugnt! Det ryktas att det kommer bli en blöt kväll.

Small Bird -Ditt solsken efter regnet

Small Bird laddar för fest

Klubbavslutning på Club Caj innebär party för småfåglarna. Det utlovas publikrekord och galet drag och Small Bird laddar som aldrig förr. Kvällen till ära bjuder Small Bird på sina favorit-tagga-till låtar (podden till höger) för att alla ska komma i rätt stämning inför kvällen. Vidare ryktas det att det under kvällen kommer...

...bjudas på galna efterfester runtom i Jönköping
...tingeltanglas som aldrig förr bland kv08 och kv07
...bli kallt krig mellan BBP och Small Bird då båda kommer ha representanter på plats
...vara Small Bird som går hem med det smaskigaste skvallret

Trevlig kväll!
Small Bird -Din stereo på förfesten

Utgång, korv och guldkorn

Bäst att sätta hela HLK i karantän nu. Ringa hälsovårdsmyndigheten och smittvårdsinstitutet, detta är allvarligt. Vi på småfåglar misstänker att en epidemi av tingeltangel-relaterade sjukdomar snart kommer rulla in som en flodvåg över campus. Vi rekommenderar avhållsamhet och tvål. Att vårda sin personliga hygien är prioritera, om man nu hinner detta i allt skrivande och festande.


Det ryktas att Marina numera ser ut som en obehaglig blandning mellan Jabba de Hut och prinsessan Leia. Hon är även i stort behov av korv.

Enligt källa skall hon också ha sagt; "Jag är ett köttigt varumärke på singelmaknaden". Detta är dock obekräftat, men Smallbird tvivlar inte på att allas vår maffiadotter börjar få tråkigt hemma med sin körtelfeber och nu vill locka till sig sällskap.


Ikväll vankas det utgång till Club Caj för den som är sugen på att dansa med både stora och små fåglar. Tobias "Red Bull" Levvan är värd för kvällen och eventuell inbjudan till förfest/efterfest/nakenfest fås genom denna man.


Enligt egen utsago är 7uan fortfarande skadad, och som alltid har Qtip bra råd att komma med; "Du måste träna mer, sluta fjanta dig"


Kan även meddela att Emil "icakasse" Lars har mens idag, så var snälla mot honom.


Vill även passa på att presentera dagens guldkorn: BigRob gick idag omedvetet runt och gjorde lite smygreklam, och undertecknad blev i ögonblicket så handfallen att jag helt glömde bort att säga till. Ber BigRob om ursäkt för detta men kan glädja dig med att du förgyllt dagen till max.


Small Bird - Din fjäder i hatten


Veckans middagstips med Small Bird.

Efter önskemål från flertalet av våra flitiga läsare kommer nu på allmän begäran veckans middagstips med Small Bird. Denna vecka presenteras en billig, god, enkel och nyttig middag som passar oss studenter som foten i skon. Varsågoda!


Du behöver:

  • En burk tonfisk
  • Keso
  • Avokado
  • Tomat
  • Ruccolasallad
  • Sweetchilisås
  • Salt
  • Peppar

Gör så här: Öppna tonfisksburken, blanda med keso, salt, peppar och sweetchilisås. Servera med avokado, ruccolasallad och tomat. Klart!

Smaklig måltid!
SMALL BIRD -Din mästerkock i studentköket


GOT DILF?


Small Bird goes DERBY!

Alrighty then. En av årets viktigaste matcher går iväll av stapeln. Derbyt mellan Small Birds favoritlag Djurgården och de äckliga råttorna AIK går att beskåda på Canal plus sport 1 iklockan 20.00. Tyvärr kunde Small Bird på grund av uppsatsskrivande denna gången inte följa derbyt på plats men vi kommer självfallet sitta bänkade framför TV:n och heja fram allas vårt Djurgården. Sjung för gamla djurgårn sjung!




Stockholms stolthet vårat lag!

Small Bird -Din öl i klacken


Hej måndag

Uppsatsskrivandet är I full gång, och duktiga MKV studenter börjat så smått trilla in I datasalarna. Alla utom J. Banan som enligt uppgifter från flera håll hellre sitter uppe om nätterna och skriver i skenet från datorn.  Åtta alarm på telefonen sägs inte vara tillräckligt för att väcka denna slumrande student från sin behövliga skönhetssömn.  
Vi välkomnar även Hiba tillbaka från staden där-det-alltid-regnar, men undrar i smyg om det är hon som tagit med det dåliga vädret från Borås till vårt annars så soliga Jönköping?


Obekräftade uppgifter menar att studenter från både KV07 och kv08 har drabbats av influensaliknande symptom under helgen. Utan att nämna några namn är Robert Bragge Brus och Stina liten-och-tjock några av de man skall akta sig för om man vill hålla sig kry.


Förövrigt kan vi meddela att Kåren aldrig varit så full av snygga människor som i lördags då Spring Inspiration hade efterfest där. Våra allierade från BBP sägs vara mycket nöjda med sitt besök på stadens hetaste nattklubb.


Avslutar detta inlägg med att bjuda alla nyvakna vänner på en liten goding från i lördags. Greklands bidrag med Sakis Rouvas. Mannen med nyvaxat bröst och magtröja från 90-talet. Raawrr ;P








Small Bird - din bulle efter maten


Ge till oss.

Efter gårdagens misslyckade tingeltangel försök med Lazee har Small Bird nu siktet inställt på en ny förmåga. Vi skulle idag inte tacka nej till att ha den här hunken hängandes i lägenheten. Grr!


Peter Svensson från The Cardigans och Paus.

Bakissöndag med Small Bird!

Godmorgon från oss på Small Bird. Hoppas att alla tappra festdeltagare har hämtat sig efter gårdagens Eurovisiontävling. Grattis säger vi till vårt kära grannland Norge da som tog hem tävlingen med buller och brak. Small Bird erfarar att 17 maj kommer att firas något alldeles extra i år i landet i väst.

För er veklingar som valde att fira Norges seger med att nanna kudden kan vi glädja er med att många av Small Birds undercover agenter var ute och letade skvaller som aldrig förr i Jönköpings nattvimmel.

Small Bird bekräftar att...
 
...en av BBP:s medlemmar fick dissen på dansgolvet utav två heta donnor. Tjejerna valde, till BBP-killens stora förtret, en dans med Öfvres cutiepie Katta istället. Efter den heta dansen dissade tjejerna efterfest med BBP och deras vapendragare och sågs istället snabbt fly in i dansgolvsvimmlet utan ett hejdå. Har ryktet på stan börjat gå att Big Bird tappar mark till småfåglarna?

...att både Stina och J Banan visade musen för halva Bongo igår. Mindre ok.

...Bellan var en riktig liten gangster i yngre dar...Don't mess with our girl!

...att Tobbe styrde eftefest som involverade såväl "musiker" som dansshower från allas vår favoritlatino Teo. Small Bird kan bekräfta att göttelammen lös med sin frånvaro.

...att det på samma efterfest ska ha dykt upp erbjudanden om att göra Small Birds utsända juicy in her pants, det är forfarande oklart om repliken, samt the game raggningsmetoderna, gick hem hos vår lilla småfågel.

...att Stina lider av nedsatt doftsinne

...att en av BBP:s medlemmar har ett extra gott öga till Islands oskuldsfulla sångerska Yohanna. Kommentaren "-16, då är det lagligt!" Ska ha figurerat i samband med hennes framträdande. Hmm.

...att Stina got the hots för Dita von Teese

...att det inte blev något tingeltangel med Lazee. Hängpattar och rynkor satte stopp för Small Birds chanser denna gången, smått ska det va!

...att en annan av BBP-grabbarna är sugen på sångerskan i Azerbadjan, så sugen att han sågs röstande på donnan flertalet gånger under kvällen. BBP goes Azerbadjan inom en snar framtid månne?

...att J Banan flyr fältet när killarnas andedräkt sviker

...att Small Bird blev bjudna på pannkisar med sylt och grädde av allas vår favorit-Barbro som sedan skulle bege sig till Sudan för att promota bloggen. Men Small Bird heart Barbro.

...att tjejerna i Small Bird tänder till något alldeles extra när mössor, skägg och gitarrer är med i bilden

XOXO
SMALL BIRD
-Din alvedon i bakisångesten


SMALL BIRD GOES EUROVISION

Idag är det dagen D. Vad är det då som händer denna särdeles speciella dag? JO! Allas våra småfåglars favorittävling Eurovision Song Contest går av stapeln! Dagen till ära väljer Small Bird att ge Malena den fantastiskt stora privilegiet att agera bakgrundsljud (i fint sällskap med Sveriges fyra eurovisionvinnare; Abba, Herreys, Carola och Perelli) på vår, redan oh så uppskattade samt välbesökta, blogg.

Som de sångfåglar vi i Small Bird är kommer vi självfallet att sitta bänkade framför TV:n klockan 21 för att heja fram Malena till en seger. Det här blir kul! Island och Grekland släng er i väggen! Nu tar vi hem det här.

With love!
SMALL BIRD - Din sångfågel i Schlagerglittret


Det ryktas...

...att vissa efter en galen utekväll gick in på Amigo för att köpa pizza och gick därifrån utan pizza men med bortmatch. Kommentar? Någon? ******?

...att Marina har fått körtelfeber. Vem är den ansvarige..? (Körtelfeber går även under namnet KISSING DISAESE...).


...att två tjejer i kv08 sågs stjäla drinkar i baren på Harrys. Efter att först länge ha spanat in dessa satte de slutligen  sin plan i verket för att sedan gömma sig på Harrys köttiga dansgolv med drinken i ena handen och en lantis i den andra.


...att en tjej i kv08 på onsdagen snodde en annan tjej i kv08:s span. Stämningen sägs vara spänd mellan de båda inblandade.

...att några av tjejernas stalkerobjekt i Jönköping, en av grundarna till den här och den här bloggen har flytt Jönköping för Göteborg. Katastrofen är ett faktum.

...att allas vår Emo-morsa sågs shaka aset av sig på Slivers dansgolv. Undertecknad fick en kram och förslaget att nästa handledningsmöte borde äga rum i Slivers bar istället för i skolans torrare miljö...Undertecknad ställer sig positiv till förslaget.

...att BBP bangade en galen utekväll till förmån för film och godis. Känns som grabbarna inte längre håller måttet.

...att BBP inte längre sitter inne på det smaskigaste skvallret från gårdagskvällen.

SMALLBIRD - Din kolibri i nattvimmlet


Senaste nytt..

Det ryktas...

att BigBird har fått en konkurrent

Nu är det krig.

Vi har aldrig tyckt illa om killarna på BBP.

Men nu är det dags att smaka på er egen medicin....

This time....it's personal!

Be afraid, be very afraid...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0