Bakissöndag med Small Bird!

Godmorgon från oss på Small Bird. Hoppas att alla tappra festdeltagare har hämtat sig efter gårdagens Eurovisiontävling. Grattis säger vi till vårt kära grannland Norge da som tog hem tävlingen med buller och brak. Small Bird erfarar att 17 maj kommer att firas något alldeles extra i år i landet i väst.

För er veklingar som valde att fira Norges seger med att nanna kudden kan vi glädja er med att många av Small Birds undercover agenter var ute och letade skvaller som aldrig förr i Jönköpings nattvimmel.

Small Bird bekräftar att...
 
...en av BBP:s medlemmar fick dissen på dansgolvet utav två heta donnor. Tjejerna valde, till BBP-killens stora förtret, en dans med Öfvres cutiepie Katta istället. Efter den heta dansen dissade tjejerna efterfest med BBP och deras vapendragare och sågs istället snabbt fly in i dansgolvsvimmlet utan ett hejdå. Har ryktet på stan börjat gå att Big Bird tappar mark till småfåglarna?

...att både Stina och J Banan visade musen för halva Bongo igår. Mindre ok.

...Bellan var en riktig liten gangster i yngre dar...Don't mess with our girl!

...att Tobbe styrde eftefest som involverade såväl "musiker" som dansshower från allas vår favoritlatino Teo. Small Bird kan bekräfta att göttelammen lös med sin frånvaro.

...att det på samma efterfest ska ha dykt upp erbjudanden om att göra Small Birds utsända juicy in her pants, det är forfarande oklart om repliken, samt the game raggningsmetoderna, gick hem hos vår lilla småfågel.

...att Stina lider av nedsatt doftsinne

...att en av BBP:s medlemmar har ett extra gott öga till Islands oskuldsfulla sångerska Yohanna. Kommentaren "-16, då är det lagligt!" Ska ha figurerat i samband med hennes framträdande. Hmm.

...att Stina got the hots för Dita von Teese

...att det inte blev något tingeltangel med Lazee. Hängpattar och rynkor satte stopp för Small Birds chanser denna gången, smått ska det va!

...att en annan av BBP-grabbarna är sugen på sångerskan i Azerbadjan, så sugen att han sågs röstande på donnan flertalet gånger under kvällen. BBP goes Azerbadjan inom en snar framtid månne?

...att J Banan flyr fältet när killarnas andedräkt sviker

...att Small Bird blev bjudna på pannkisar med sylt och grädde av allas vår favorit-Barbro som sedan skulle bege sig till Sudan för att promota bloggen. Men Small Bird heart Barbro.

...att tjejerna i Small Bird tänder till något alldeles extra när mössor, skägg och gitarrer är med i bilden

XOXO
SMALL BIRD
-Din alvedon i bakisångesten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0