Utgång, korv och guldkorn

Bäst att sätta hela HLK i karantän nu. Ringa hälsovårdsmyndigheten och smittvårdsinstitutet, detta är allvarligt. Vi på småfåglar misstänker att en epidemi av tingeltangel-relaterade sjukdomar snart kommer rulla in som en flodvåg över campus. Vi rekommenderar avhållsamhet och tvål. Att vårda sin personliga hygien är prioritera, om man nu hinner detta i allt skrivande och festande.


Det ryktas att Marina numera ser ut som en obehaglig blandning mellan Jabba de Hut och prinsessan Leia. Hon är även i stort behov av korv.

Enligt källa skall hon också ha sagt; "Jag är ett köttigt varumärke på singelmaknaden". Detta är dock obekräftat, men Smallbird tvivlar inte på att allas vår maffiadotter börjar få tråkigt hemma med sin körtelfeber och nu vill locka till sig sällskap.


Ikväll vankas det utgång till Club Caj för den som är sugen på att dansa med både stora och små fåglar. Tobias "Red Bull" Levvan är värd för kvällen och eventuell inbjudan till förfest/efterfest/nakenfest fås genom denna man.


Enligt egen utsago är 7uan fortfarande skadad, och som alltid har Qtip bra råd att komma med; "Du måste träna mer, sluta fjanta dig"


Kan även meddela att Emil "icakasse" Lars har mens idag, så var snälla mot honom.


Vill även passa på att presentera dagens guldkorn: BigRob gick idag omedvetet runt och gjorde lite smygreklam, och undertecknad blev i ögonblicket så handfallen att jag helt glömde bort att säga till. Ber BigRob om ursäkt för detta men kan glädja dig med att du förgyllt dagen till max.


Small Bird - Din fjäder i hatten


Kommentarer
Postat av: Emil

Nämnas bör att jag blev smittad av den så kallade menstruationen av någon av damerna i dödens grotta! Är inte helt säker vem av dom det var, men båda är starkt misstänkta ;)

2009-05-19 @ 21:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0