Hej måndag

Uppsatsskrivandet är I full gång, och duktiga MKV studenter börjat så smått trilla in I datasalarna. Alla utom J. Banan som enligt uppgifter från flera håll hellre sitter uppe om nätterna och skriver i skenet från datorn.  Åtta alarm på telefonen sägs inte vara tillräckligt för att väcka denna slumrande student från sin behövliga skönhetssömn.  
Vi välkomnar även Hiba tillbaka från staden där-det-alltid-regnar, men undrar i smyg om det är hon som tagit med det dåliga vädret från Borås till vårt annars så soliga Jönköping?


Obekräftade uppgifter menar att studenter från både KV07 och kv08 har drabbats av influensaliknande symptom under helgen. Utan att nämna några namn är Robert Bragge Brus och Stina liten-och-tjock några av de man skall akta sig för om man vill hålla sig kry.


Förövrigt kan vi meddela att Kåren aldrig varit så full av snygga människor som i lördags då Spring Inspiration hade efterfest där. Våra allierade från BBP sägs vara mycket nöjda med sitt besök på stadens hetaste nattklubb.


Avslutar detta inlägg med att bjuda alla nyvakna vänner på en liten goding från i lördags. Greklands bidrag med Sakis Rouvas. Mannen med nyvaxat bröst och magtröja från 90-talet. Raawrr ;P








Small Bird - din bulle efter maten


Kommentarer
Postat av: Hiba

Regnet ville ju följa med mig!!! Va skulle jag göra....Säga nej?!

2009-05-18 @ 11:07:27
Postat av: J.Banan

Up and up! Och tjingpax på Sakis Rouvas! Den med socker på...

2009-05-18 @ 11:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0